Сијалица Philips PSY 19W Vision,12V 480114

Original price was: 1,000.00 ден.Current price is: 800.00 ден.

Sijalica Philips PSY 19W Vision,12V 480114

Новата сијаличка за индикација за замена на PSY19W Philips е сосема нов производ од Philips! PSY19W не е исклучок одличната замена на сијалицата произведува многу светла светлина, помагајќи да се предупредат другите учесници во сообраќајот, исто така, има пораст на животниот век на производите што сега трае до 400 часа, што мора да има сијалица за вашиот автомобил.
Сијаличката на сијаличката Amber е одлична вредност за парите што обезбедуваат одличен квалитет на производството со осветленост на сијалицата на сијалицата за да се обезбеди дека клиентот е целосно задоволен. Одличната јасна и јасна боја на сијалицата помага да се предупредат другите корисници на патиштата кога индицираат дека го намалуваат ризикот од судири.

Како еден од водечките производители на сијалици за автомобили, Philips продолжува да создава производи со висок квалитет.

Одговара на следниве возила:

Jaguar XF 03/08-12/11
Jaguar XF 03/08-12/11
Jaguar XF 01/12->