Сијалица Philips H1 white vision,12V 888730

1,350.00 ден

Sijalica Philips – H1 white vision,12V 888730

60% повеќе светлина на патот
Моделот White Vision 60% повеќе светлина ви овозможува појасно да ги видите другите корисници на патот. Ја подобрува безбедноста, давајќи ви повеќе време да реагирате на потенцијални опасности на патот.

Нема залиха

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .