Philips H4 LED Ultinon PRO9000 – 718631

Original price was: 14,523.00 ден.Current price is: 11,618.00 ден.

Philips H4 LED Ultinon PRO9000 – 718631
Новите ЛЕД светла на Philips Ultinon Pro9000 обезбедуваат исклучителна видливост додека возите. Тие произведуваат униформно осветлување до 250% посветло од законскиот минимум за халогени светилки. Нивниот оптимален спектар гарантира подобра видливост на патните знаци. Погледнете понатаму, реагирајте побрзо!
– Иновативни LED сијалици за ентузијасти за возење.
– Philips Ultinon Pro9000 сијалици поставија нов стандард за LED сијалици.
– До 250% повеќе светлина 5800 к
– Животен век до 5000 часови.
– Обезбедуваат побела светлина за оптимални перформанси.
Philips Ultinon Pro9000 светилките се секогаш чекор напред во перформансите, благодарение на нивниот исклучителен квалитет Lumileds TopContact LED чипови.
Philips Ultinon Pro9000 светилките се компатибилни со 12 V и 24 V електрични системи, а со тоа и со повеќето типови возила.

IP65 сертифицирани, светилките Philips Ultinon Pro9000 се отпорни на прашина и вода. Тие исто така се во согласност со регулативите во врска со електромагнетното мешање и особено со стандардите на автомобилскиот сектор за електромагнетни пречки. Прецизно изработени за да ги задоволат современите побарувања на патиштата, тие ја обезбедуваат издржливоста што ја бараат денешните возачи.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .