Philips H4 LED Ultinon PRO5000 – 782731

Original price was: 10,650.00 ден.Current price is: 8,520.00 ден.

Philips H4 LED Ultinon PRO5000 – 782731

Новите ЛЕД светла на Philips Ultinon Pro5000 обезбедуваат исклучителна видливост додека возите. Тие произведуваат униформно осветлување до 160% повеќе светлина. Нивниот оптимален спектар гарантира подобра видливост на патните знаци. Погледнете понатаму, реагирајте побрзо!
– Иновативни LED сијалици за ентузијасти за возење.
– Philips Ultinon Pro5000 сијалици поставија нов стандард за LED сијалици.
– Животен век до 3000 часови.
– До 160% повеќе светлина 5800 к
– Обезбедуваат побела светлина за оптимални перформанси.
Philips Ultinon Pro5000 светилките се секогаш чекор напред во перформансите, благодарение на нивниот исклучителен квалитет Lumileds TopContact LED чипови.
Philips Ultinon Pro5000 светилките се компатибилни со 12 V и 24 V електрични системи, а со тоа и со повеќето типови возила.

IP65 сертифицирани, светилките Philips Ultinon Pro5000 се отпорни на прашина и вода. Тие исто така се во согласност со регулативите во врска со електромагнетното мешање и особено со стандардите на автомобилскиот сектор за електромагнетни пречки. Прецизно изработени за да ги задоволат современите побарувања на патиштата, тие ја обезбедуваат издржливоста што ја бараат денешните возачи.