Narva LED сијалици H1 12/24V 6500k – 180573

3,550.00 ден

Narva LED sijalici H1 12/24V 6500k – 180573
– Стилски изглед со бело светло до 6500к
– Прецизен зрак за зголемена безбедност
– Компатибилна со повеќето возила и камиони
– Моќност 24W
– PX26d
Гаранција на производ – 2 години.