Xenon Сијалица Philips H15 12V 55/15W 12580

Original price was: 1,930.00 ден.Current price is: 1,544.00 ден.

Xenon Sijalica Philips H15 12V 55/15W 12580

Xenon HID (High Intensity Discharge) сијалици нудат двојно повеќе светлина за побезбедно возење во сите услови. Всушност, интензивната бела светлина произведена од Xenon HID сијалица е споредлива со дневната светлина. Истражувањата покажаа дека осветлувањето на автомобилите со ксенон сијалиците им помага на возачите да се концентрираат на патот и да ги разликуваат пречките и патните знаци многу побрзо од стандардните сијалици.