Xenon Сијалица Philips D3S 35W 42403

5,985.00 ден

Xenon Sijalica Philips D3S 35W 42403

Xenon HID (High Intensity Discharge) сијалици нудат двојно повеќе светлина за побезбедно возење во сите услови. Всушност, интензивната бела светлина произведена од Xenon HID сијалица е споредлива со дневната светлина. Истражувањата покажаа дека осветлувањето на автомобилите со ксенон сијалиците им помага на возачите да се концентрираат на патот и да ги разликуваат пречките и патните знаци многу побрзо од стандардните сијалици.

Нема залиха

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .