MrandMrs GIGI освежувач Muscat Grape (Црвено) – 294625

169.00 ден

MrandMrs GIGI osvezuvac Muscat Grape – 294625

Најслаткиот освежувач за автомобил што постои! Gigi е забавен и симпатичен освежувач за автомобил. Содржи состојка која се бори против мирисите.
Слично на детската фигура, овој фанки дизајн е секако идеален и толку иновативен избор за оние кои сакаат симпатичен дизајн.
Достапен е во шест бои и шест мириси кои ќе ве натераат да се заљубите.
Откако ќе се отвори, парфемот трае +/- 30 дена.
Произведено во Италија.
Дизајниран од Стефано Џованони.

Горни ноти: Розов грејпфрут, диви плодови, дива капина
Срцеви ноти: Листови од рибизла, мајкинар, јасмин
Основни ноти: Кафеав шеќер, шумски мириси