MrandMrs Cesare Освежувач Portofino (Син) – 291495

299.00 ден

MrandMrs Cesare Osvezuvac Portofino – 291495

MrandMrs CESARE ваш придружник во патувањето, освежувач на воздух кој може да се прилагоди во сите типови на автомобили. Долготраен и агресивен против непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци