MrandMrs Cesare Освежувач Orange & Sandal Wood (Сребрен) – 291402

299.00 ден

MrandMrs Cesare Osvezuvac Orange & Sandal Wood – 291402
MrandMrs CESARE ваш придружник во патувањето, освежувач на воздух кој може да се прилагоди во сите типови на автомобили. Долготраен и агресивен против непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци