MrandMrs Cesare Освежувач Noble Oud (Златен) – 291396

299.00 ден

MrandMrs Cesare Osvezuvac Noble Oud – 291396
MrandMrs CESARE ваш придружник во патувањето, освежувач на воздух кој може да се прилагоди во сите типови на автомобили. Долготраен и агресивен против непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци