MrandMrs Cesare Освежувач Citrus & Musk (Розев) – 331238

299.00 ден

MrandMrs Cesare Osvezuvac Citrus & Musk – 331238

MrandMrs CESARE ваш придружник во патувањето, освежувач на воздух кој може да се прилагоди во сите типови на автомобили. Долготраен и агресивен против непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци