MrandMrs освежувач JEFF Chrome Sandal & Incense (Сребрен) – 333430

199.00 ден

MrandMrs osvezuvac JEFF Chrome Sandal & Incense – 333430

JEFF е освежувач на воздухот за автомобили дизајниран за стил и елеганција.
Џеф е достапен во 6 хромирани завршетоци, дизајнирани од познатиот дизајнер Лука Траци.
Во контакт со воздухот што се испушта од отворот за вентилација на автомобилот, освежувачот ослободува пријатен мирис