MrandMrs освежувач JEFF Chrome Raspberry & Patchouli (Црвен) – 333447

199.00 ден

MrandMrs osvezuvac JEFF Chrome Raspberry & Patchouli – 333447

JEFF е освежувач на воздухот за автомобили дизајниран за стил и елеганција.
Џеф е достапен во 6 хромирани завршетоци, дизајнирани од познатиот дизајнер Лука Траци.
Во контакт со воздухот што се испушта од отворот за вентилација на автомобилот, освежувачот ослободува пријатен мирис