MrandMrs освежувач JEFF Chrome Lemon & Orange (Зелен) – 333485

199.00 ден

MrandMrs osvezuvac JEFF Chrome Lemon & Orange – 333485

JEFF е освежувач на воздухот за автомобили дизајниран за стил и елеганција.
Џеф е достапен во 6 хромирани завршетоци, дизајнирани од познатиот дизајнер Лука Траци.
Во контакт со воздухот што се испушта од отворот за вентилација на автомобилот, освежувачот ослободува пријатен мирис