MrandMrs Освежувач Forest – Печурка розева – 294748

MramdMrs Osvezuvac Forest – Pecurka rozeva – 294748

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Sandal e Incense
Дизајн – Marcantonio