MrandMrs Освежувач Forest – Пеперутка Црвена – 294663

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – Peperutka Crvena – 294663

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Cucumber
Дизајн – Marcantonio