MrandMrs Освежувач Forest – Пеперутка Сина – 294670

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – Peperutka Sina – 294670

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Cucumber
Дизајн – Marcantonio