MrandMrs Освежувач Forest – Пеперутка Бела – 294656

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – Peperutka Bela – 294656

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Cucumber
Дизајн – Marcantonio