MrandMrs Освежувач Forest – Лист црн – 294687

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – List crn – 294687

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Cedar Wood
Дизајн – Marcantonio