MrandMrs Освежувач Forest – Лист син – 294700

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – List sin – 294700

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Cedar Wood
Дизајн – Marcantonio