MrandMrs Освежувач Forest – Лист зелен – 294717

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – List zelen – 294717

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Cedar Wood
Дизајн – Marcantonio