MrandMrs Освежувач Forest – Лист бел – 294694

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – List bel – 294694

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Cedar Wood
Дизајн – Marcantonio