MrandMrs Освежувач Forest – Жаба зелена – 294830

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – Zaba zelena – 294830

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Citrus and Amber
Дизајн – Marcantonio