MrandMrs Освежувач Forest – Жаба бел – 294816

299.00 ден

MramdMrs Osvezuvac Forest – Zaba bel – 294816

Изработени од мека, нетоксична гума, овие фигури ќе го одржуваат воздухот свеж со содржани есенцијални масла.
Citrus and Amber
Дизајн – Marcantonio