Aroma Car Ventus Vanilla – 994399

198.00 ден

Aroma Car Ventus Vanilla – 994399

УПОТРЕБА:
Одвртете го пластичниот капак и ставете го шишето во телото. Поставете го производот на решетката за проветрување. Користете го производот само во вертикална положба