Aroma Car Ventus Lemon Green – 994398

198.00 ден

Aroma Car Ventus Lemon Green – 994398

УПОТРЕБА:
Одвртете го пластичниот капак и ставете го шишето во телото. Поставете го производот на решетката за проветрување. Користете го производот само во вертикална положба

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .