Aroma Car Ventus Forest Fruits – 994397

198.00 ден

Aroma Car Ventus Forest Fruits – 994397

УПОТРЕБА:
Одвртете го пластичниот капак и ставете го шишето во телото. Поставете го производот на решетката за проветрување. Користете го производот само во вертикална положба