Aroma Car Ventus Black – 994400

198.00 ден

Aroma Car Ventus Black – 994400

УПОТРЕБА:
Одвртете го пластичниот капак и ставете го шишето во телото. Поставете го производот на решетката за проветрување. Користете го производот само во вертикална положба