Aroma Car Spray пумпа Јаболко – 75мл. – 994372

120.00 ден

Aroma Car Spray Pump Apple – 75 ml. – 994372

УПОТРЕБА:
Напрскајте на отворено или на површината на тепихот. Неутрализира и апсорбира мириси оставајќи долготрајна свежина

Нема залиха