Aroma Car Spray пумпа Лубеница – 75мл. – 994375

120.00 ден

Aroma Car Spray Pump Watermelon – 75 ml. – 994375

УПОТРЕБА:
Напрскајте на отворено или на површината на тепихот. Неутрализира и апсорбира мириси оставајќи долготрајна свежина

Нема залиха