Aroma Car Spray пумпа Лимон – 75мл. – 994377

120.00 ден

Aroma Car Spray Pump Lemon – 75 ml. – 994377

УПОТРЕБА:
Напрскајте на отворено или на површината на тепихот. Неутрализира и апсорбира мириси оставајќи долготрајна свежина

Нема залиха