Aroma Car Spray пумпа Ванила – 75мл. – 994378

120.00 ден

Aroma Car Spray Pump Vanilla – 75 ml. – 994378

УПОТРЕБА:
Напрскајте на отворено или на површината на тепихот. Неутрализира и апсорбира мириси оставајќи долготрајна свежина

Нема залиха