Aroma Car Spray пумпа Бубле Гам – 75мл. – 994376

120.00 ден

Aroma Car Spray Pump Bubble Gym – 75 ml. – 994376

УПОТРЕБА:
Напрскајте на отворено или на површината на тепихот. Неутрализира и апсорбира мириси оставајќи долготрајна свежина

Нема залиха