Aroma Car – Стрит – АРТ Маска – 994339

55.00 ден

Aroma Car – street – ART Maska – 994339
Приврзоците за мирис на целулоза и бунтовничките уметници се многу освежувачка комбинациј. Овие мириси ќе ја освежат внатрешноста на автомобилот и ќе му дадат агресивен изглед.