Aroma Car Полимер – Хекс – силвер

180.00 ден

Aroma Car Polimer – Hex – silver
Полимер – безбеден материјал кој вклучува мирис кој се ослободува за време на процесот на испарување.
Извадете го производот од пакувањето. Можете да го користите на два начина. Прицврстете го пластичниот прстен и користете го производот како ароматичен прстен за клучеви или инсталирајте го на отвор за воздух во вашиот автомобил.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .