Aroma Car – Пеперутка – Лимон – 877049

158.00 ден

Aroma Car – Butterfly – Lemon – 877049
Полимерните пеперутки се совршен освежувач на воздухот за fans љубителите на боите и интересните мириси. Тие пријатно ја освежуваат внатрешноста на вашиот автомобил и изгледаат убаво на секоја решетка. Две парчиња ќе овозможат висок интензитет на мирисот или подолго траење на ароматизација.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .