Пластични Стеги за снег 10 ком. – 948201

680.00 ден

Plasticni Stegi za sneg 10 kom. – 948201

Лесни и едноставни за монтажа и демонтажа
Двоен систем за заклучување
Наменети се за употреба на мраз, снег и кал
Наменети се за предните тркала
Ланците се за еднократна употреба
Одговараат на сите гуми со бандажи до 22″