Авто Чорапи за снег МАТТЕ – XXL – 66005

1,199.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Avto Corapi za sneg MATTE – XXL – 66005

Не ги оштетува алуминиумските бандажи, не предизвикува вибрации или бучава додека возите.
ДИЗАЈНИРАНИ ВО КАНАДА – Прифатен како еквивалентен со ланци за снег во целиот свет во последните 20 год.