Авто Чорапи за снег МАТТЕ – XL – 66004

Original price was: 1,600.00 ден.Current price is: 1,199.00 ден.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Avto Corapi za sneg MATTE – XL – 66004

Не ги оштетува алуминиумските бандажи, не предизвикува вибрации или бучава додека возите.
ДИЗАЈНИРАНИ ВО КАНАДА – Прифатен како еквивалентен со ланци за снег во целиот свет во последните 20 год.