Авто Чорапи за снег МАТТЕ – М – 66002

1,199.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Avto Corapi za sneg MATTE – M – 66002

Не ги оштетува алуминиумските бандажи, не предизвикува вибрации или бучава додека возите.
ДИЗАЈНИРАНИ ВО КАНАДА – Прифатен како еквивалентен со ланци за снег во целиот свет во последните 20 год.