Претседателот исчезна

420.00 ден

Политички трилер каков што може да напише само претседател на САД.

Претседателот исчезна. Цел свет е во шок. Причината за неговото исчезнување е многу пострашна отколку што можете да замислите.

Благодарение на зачудувачките детали кои можат да му бидат познати само на претседател на САД и неизвесноста каква што може да создаде само писател како Џејмс Патерсон, пред нас е најавтентичниот и највозбудливиот политички трилер на декадата.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Полиса за достава


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот