Не си сама

420.00 ден

Веројатно познаваш некој како Шеј Милер.

Таа сака да најде љубов, но не успева во тоа.

Таа сака да се чувствува исполнето, но нејзината работа е во ќорсокак.

Таа сака да припаѓа, но нејзниот живот е толку могу изолиран.

Веројатно не познаваш никого како сестрите Мур.

Тие имаат нераскинлив круг од пријатели.

Тие го живеат најгламурозниот живот.

Тие секогаш го добиваат она што ќе го посакаат.

Шеј мисли дека го сака нивниот живот.

Но она што тие навистина го сакаат е нејзиниот.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Полиса за достава


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот