До кога само лоши вести?

400.00 ден

Еден топол летен ден, малечката Џоана Мејсон со фамилијата полека се враќа дома по нивната патека. Еден момент подоцна, таа е сведок на ужасно злосторство и животот на Џоана е променет засекогаш…

Триесет години подоцна, во темната ноќ, поранешниот детектив Џексон Броди е во воз што доцни и е преполн. Задлабочен во своите мисли, одеднаш слуша шокантен звук….

На крајот на долгиот ден, шеснаесетгодишната Реџи гледа малку телевизија. Тогаш ужасна бучава ја расипува нејзината мирна ноќ. За среќа, Реџи е спремна за секаков итен случај…

Овие три и многу други ликови се среќаваат на неочекуван и на многу непредвидлив начин.
Во низа трагични настани е отсликано нашето време…

„Книга што апсолутно морате да ја прочитате!“
Харлан Кобен