Проектот Роузи

390.00 ден

Можеби вистинската љубов навистина може да промени еден маж…

Љубовта не е егзактна наука. Но пробајте да му го кажете тоа на Дон Тилман! Кога

овој триесет и девет годишен генетичар ќе се одлучи да ја пронајде својата совршена

партнерка, неговиот предизвик се претвора во проектот Сопруга. Навидум доволен е само еден прашалник од шеснаесет страници за да се елиминираат сите погрешни кандидатки. Но Роузи е совршената „погрешна” кандидатка. Како и успева да внесе хаос во беспрекорно уредениот живот на Дон?
Проектот Роузи е современа бајка раскажана заводливо и шармантно, привлечно и со

многу хумор. Обидете се, заедно со Дон, да проверите дали животот почнува да се случува само тогаш кога ние ќе му дозволиме.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .