БЕЛЕШКИТЕ НА ЛАЈЛА ГРЕЈС: КАРМА

250.00 ден

Книгата која се распродаде во над 5.000 примероци, добива свое продолжение!

Авантурите на срцето на Лајла Грејс продолжуваат. Што ѝ се случува на вечно заљубената, во животот и во љубовта, хероиња?

Куси белешки пишувани онака како што чувствува срцето, емоции од најскришните катчиња на душата преточени во мастило на хартија, љубовни болки во кои се пронаоѓа секоја барем еднаш заљубена душа, урбани ситуации кои сите ги препознаваме и животни крстопати на кои барем еднаш сме застанале. Сите радости и болки на срцето се собрани во овие страници пред вас.

Кратки, луцидни и искрени размисли на кои секогаш ќе им се навраќате!

Нема залиха