Безнадежно

450.00 ден

Лажни вистини и вистински лаги во тајните ходници на животот на

седумнаесетгодишната Скај. Приказна навидум безнадежна за средбата помеѓу двајца млади луѓе која ќе Ве врати во времето на Вашата прва љубов.

Нема залиха

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .