Магија

420.00 ден

Третото продолжение на светскиот хит ТАЈНА (The secret). Во Магија, Ронда Бирн пред светот го открива знаењето кое може да го смени сечиј живот. Така, на едно неверојатно 28-дневно патување, те учи како можеш тоа знаење да го применуваш во секојдневниот живот. Без оглед кој си, каде си, без оглед на моменталните услови во кои си, Магијата ќе ти го смени целиот живот!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .