КАКО ДА ГО ДОБИЕТЕ ТОА ШТО ГО САКАТЕ

280.00 ден

Продолжение на најпопуларната книга на Џозеф Марфи Моќта на потсвеста.

В раце држите уште еден подарок од д-р Џозеф Марфи за вас, за подобар и посреќен живот, за напредок во секој поглед. Во секое од тринаесетте поглавја големиот американски духовник се осврнува на некој од општочовечките проблеми.

Го објаснува и дава корисни упатства како да го решите вашиот проблем.

ЉУБОВТА Е СЛОБОДА – само кога искрено сакате, имате вистинско чувство на слобода.
МЕНТАЛНИ ОТРОВИ И ПРОТИВОТРОВИ – менталните отрови се негативните мисли што дејствуваат во вашата потсвест.
СМЕНЕТЕ ГО ЧУВСТВОТО ЗА СВОЕТО „ЈАС“ – сфатете дека вашето „ЈАС“ е божествено, засакајте го и ќе ви следуваат сите можни добра.
ОСТАНЕТЕ ЗАСЕКОГАШ МЛАДИ – пред сè, важно е духот да ви биде млад.
КАКО ДА ГИ ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИТЕ – ваше право е да бидете богати.
ИСЦЕЛУВАЧКАТА МОЌ НА ЉУБОВТА – од човекот што љуби бегаат болестите и несреќите.

Зошто ми се случува тоа? – сигурно сте се прашувале – еве ви го одговорот!