Оди, постави стражар

700.00 ден

Една брилијантно напишана книга за американскиот Југ, за една млада жена која спознава дека нејзиниот татко не е совршен, не е бог.

Јунаците може да паднат, а понекогаш тоа е и неопходно.

„Оди постави стражар“ е книга за паднатите идоли и за одземањето на илузиите. Книга за промената и за тоа колку им е на луѓето тешко да се разделат од своите идентитети и да продолжат понатаму, кон иднината.

А чуварот на секој човек е токму неговата совест.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .